Raamtekening winter in de bakkerij

Afgelopen week heb ik een raamtekening gemaakt bij een bakkerij in Utrecht. Het was genieten van de gezelligheid in deze bakkerij; steeds binnenlopende klanten en heerlijke geuren van brood en gebak.

Het was mij gevraagd een winters tafereel te tekenen die tot na de feestdagen op het raam kan blijven. Ik heb verschillende ontwerpen gemaakt en de bakker heeft het ontwerp met de beren gekozen. Je ziet moeder beer met drie vrolijke jonge beren in de sneeuw. De jonge beertjes hebben een gebakje vast met een kaarsje erop. Er staan berkenbomen met lantaarns aan de takken. Het licht van de kaarsjes valt op de vachten van de beren. De vachten zijn gedetailleerd getekend zodat ze zacht en aaibaar ogen. Hoog boven hen  schijnt de maan en sterren en het sneeuwt zacht…

De tekening is zo ontworpen zodat de klanten vanaf buiten nog goed in de vitrinekasten kunnen kijken naar de broodjes en gebak.

      

     

2 reacties op “Raamtekening winter in de bakkerij

 1. Kees en Wilma Boonzaaijer zegt:

  We zijn ontzettend blij met de prachtige raamtekening die Evelien op ons etalageraam heeft getekend! Het ziet er zo gezellig uit en we krijgen enorm veel positieve reacties van klanten. Een mevrouw zei: “Die beer kijkt me gewoon aan als ik aan kom lopen!”
  Let eens op dat mandje met stokbrood en de wapperende theedoek! Dat beertje dat omkijkt naar zijn moeder en dat kleintje dat op zijn gat is gegleden!
  Evelien had eerst drie schetsjes gemaakt, waar we maar moeilijk uit konden kiezen: ze waren allemaal zó leuk!! Maar deze met de beren was erg leuk voor kerst. Sommige klanten denken dat het stickers zijn en weten niet wat ze horen dat het met de hand getekend is!
  Dank je wel Evelien!!

 2. evelien zegt:

  Hoi Kees en Wilma,

  Super bedankt voor deze leuke en enthousiaste reactie! Het is erg mooi te lezen hoe blij jullie ermee zijn en ook de positieve reacties van de klanten!

  Geniet ervan!

  Groetjes,
  Evelien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *