Een hart vol herinneringen aan de trouwdag in Italië

Het is een hart vol warme herinneringen aan die speciale dag, hun trouwdag. De familie dineert ‘s avonds romantisch buiten in de tuin. Op de achtergrond zie je de heuvels en het Italiaanse huis waar zij verbleven. De maan schijnt zacht en er zweven vuurvliegjes rond die avond wat voor een heel romantisch sfeertje zorgt. De familie en het bruidspaar proosten samen met een glas champagne. De kinderen rennen vrolijk rond de tafel met gasten.

Het schilderij was een cadeau voor de bruid, ter herinnering aan hun trouwdag een aantal jaar geleden. Het schilderij is in twee lagen gemaakt, zodat het hart met beschildering dieper wegvalt. Het geheel is geplaatst in een lijst, zodat alles samen een mooi geheel vormt.

      

2 reacties op “Een hart vol herinneringen aan de trouwdag in Italië

 1. Sander zegt:

  Bedankt Evelien voor het maken van dit onwijs mooie hart. Het was prettig samenwerken met je, je reageerde snel op e-mails, kwam met leuke originele ideeën, en het eindresultaat is nog mooier dan ik voor ogen had. Yvette was erg verrast en vond het ook super mooi

  Sander

 2. evelien zegt:

  Hoi Sander,

  Bedankt voor je complimenten over het schilderij en samenwerking!
  Het geeft mij veel voldoening te vernemen dat jullie zo blij zijn met de persoonlijke beschildering in het houten hart.
  Ik hoop dat jullie er samen lang van zullen genieten!

  Groetjes,
  Evelien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *