Een uniek cadeau voor een kleurrijk persoon

Van een familie die hun moeder een cadeau wilde doen voor haar 70e verjaardag, kreeg ik alle vrijheid om een vrij ontwerp te maken. Het was een uitdaging om hun actieve moeder met vele interesses en werkzaamheden mooi te kunnen weergeven in één beeld. Dit schilderij geeft haar levenslustige karakter weer en betrokkenheid op anderen om haar heen.
Het schilderij is opgebouwd in verschillende lagen. De twee schalen (die verwijzen naar haar werkzaamheden in de rechtbank) zijn uitgezaagd uit de voorste laag hout waardoor deze dieper ‘vallen’. Op de ene schaal wordt haar werk weergegeven en op de andere haar familie.
Bovenaan zit zij samen met haar partner romantisch in gesprek, boven alle drukte uit.
De randen van de schalen, het huisje, boom, berg, auto en caravan zijn allemaal uitgesneden uit balsahout. Dit hout geeft een warme uitstraling aan het schilderij en een mooi reliëf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *