Een romantische trouwkaart

Voor het eerst geen illustratie op hout, maar nu op een trouwkaart!
Een tijdje geleden kreeg ik de vraag een persoonlijke illustratie te ontwerpen voor een trouwkaart. Het was voor mij een nieuwe en leuke uitdaging dit te mogen doen. 

Je ziet een romantisch bruidspaar met alleen oog voor elkaar.  Zij houden van wandelen in de natuur. Daarom heb ik een boom erbij getekend. De tak boven hen samen met de boom vormt een hart om hen heen. Ook de blaadjes aan de boom zijn in een hartvorm getekend in verschillende tinten groen.

Wil je ook graag een persoonlijke illustratie voor op een kaart? Een afbeelding met een persoonlijke boodschap voor iemand, of voor een geboortekaartje? Neem gerust contact met mij op en ik maak met plezier een illustratie voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *