408 houten huisjes

Nog nooit had ik zoveel houten huisjes bij elkaar gezien dan aan het einde van vorig jaar! Ik kreeg de mooie en uitdagende opdracht een illustratie te ontwerpen voor op mijn houten huisjes. Deze houten huisjes waren bestemd voor in het kerstpakket van elk personeelslid. Na een akkoord met het ontwerp was het werken geblazen om de deadline te halen. Alle huisjes zijn met de hand geschaafd en daarna beschilderd.

Je ziet op de huisjes deze illustratie: Op de achtergrond Amsterdamse grachtenpandjes. En op de voorgrond een gloeilampje waarin een fauteuil staat met een hondje. Het hondje kijkt naar het nieuwsgierige katje wat buiten naar hem staat te kijken in de regen.
Het is een vrolijk en een gezellig plaatje in de kleuren zwart, grijs en wit.
Op elk huisje staat op de achterkant een persoonlijk bedankje voor alle inzet.

Het was uiteindelijk een feestje om ze in te pakken in de zelf ontworpen wikkels met een visitekaartje erbij!

Mijn houten huisjes bij elkaar:

De houten huisjes ingepakt in de wikkels met visitekaartje:

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *