Art Block: Romantiek op het strand

Zij is bij de vuurtoren van Nieuwpoort ten huwelijk gevraagd. En 17 jaar later, nu ze beiden 34 jaar zijn, willen ze dat graag samen vieren. Ze zijn allebei de helft van hun leven samen en dat is een bijzonder moment om het te vieren.


Zij wil graag haar man die dag verassen met een persoonlijk cadeau. Aan mij vroeg ze iets te willen ontwerpen aan de hand van haar wensen. Dit was voor mij natuurlijk een leuke uitdaging!
De elementen strand, vuurtoren van Nieuwpoort en strandhuisjes moesten erin verwerkt worden. Uiteindelijk is een groot Art Block het resultaat. Om de persoonlijke karakters van de gezinsleden weer te geven heb ik strandhuisjes gemaakt met deurtjes die open kunnen. Als je de deurtjes open zet zie je de ouders in één groot strandhuis en beide kinderen in twee kleine strandhuisjes.

Op de gehele achtergrond zie je de duinen de zee en in de verte de vuurtoren van Nieuwpoort op de pier. Je ziet het bruidspaar staan bij de zee. De trouwjurk heb ik laten ‘samenvloeien’ met de golven van de zee. In de verte zie je een fiets staan tegen een paal. Het stel fietst graag samen met de kinderen en maken graag tochten in het buitenland. De fiets staat hier symbool voor.

Ik wens dit stel met hun kinderen nog veel gelukkige jaren samen toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *