Houten hart

Vandaag is dit stel 12,5 jaar getrouwd! Hij wilde graag een persoonlijk cadeau geven aan zijn vrouw op deze speciale dag. Daarom vroeg hij mij iets in een hartvorm te maken met daarop het gezin afgebeeld.


Ze wandelen graag met het gezin in het bos en de woorden  ‘liefde’ en ‘trouw’ moeten erin verbeeld zijn. Verder willen ze hun kinderen graag laten zien hoe het is te leven in het ‘licht’ van Gods liefde en Zijn woord.

img_5993 img_5992 img_5994 img_5997 img_5999 img_6002
Je ziet een hart van hout. Daarop heb ik een schilderij gemaakt van een bomenrij en een bospad. Op de achtergrond zie je dat het pad in de verte door een hartvorm loopt, gevormd door de bomen. Het schilderij heb ik in lagen opgebouwd. De achterste bomen zijn licht van kleur. De boom dichterbij weer wat donkerder. En op de voorgrond een uitgezaagde en zwart geschilderde boom voor het diepte effect. Zo ontstond er een mooi lijnenspel met de takken van de bomen.
Het stel laat samen trouwduifjes los wat liefde en trouw symboliseert. Een zoontje klimt graag in bomen en de ander sjouwt met takken. Hun kleine hondje staat enthousiast te blaffen. En het dochtertje plukt altijd graag mooie bloemen.
Het licht van de zonnestralen schijnt tussen de bomen door op het hele gezin.

We wensen jullie nog veel gezonde en gelukkige jaren samen toe!

1 reactie op “Houten hart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *