De marktkraam van HoutBijtje

Zaterdag stond ik voor het eerst met mijn eigen kraam op een Herfstmarkt. De voorbereiding was veel werk, maar ontzettend leuk!

Voor de kraam moest ik verschillende decoraties van hout kunnen aanbieden. Dus heb ik producten ontworpen die ik nog niet eerder had gemaakt. De meeste dingen ontwikkelden vanzelf tijdens het maken naar een eindresultaat. Ik had een idee in mijn hoofd maar het was elke keer een (leuke, vond ik)verassing wat het uiteindelijk ging worden.

Hier zie je een kleine impressie van mijn kraam:

img_5936

img_5914   img_5922

img_5942 img_5915 img_5925

img_5888 img_5874

img_5759 img_5908

Natuurlijk was er nog veel meer, maar dat zal ik later met jullie delen!
En als je wat leuks ziet, mail mij gerust want misschien heb ik nog wat staan! Of als je iets wil naar jouw wensen, dan maak ik dat met veel plezier voor jou!

 

 

 

1 reactie op “De marktkraam van HoutBijtje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *