Vijf houten huisjes met een verhaal

Deze vijf huisjes zijn gemaakt voor een huwelijksjubileum. En als er een echtpaar 45 jaar getrouwd is, valt er vaak veel te vertellen wat hen typeert.


Steeds als ik wensen voor beschilderingen in mijn mailbox krijg, lees ik ze eerst rustig door. En daarna, als het om meerdere personen gaat, maak ik een verdeling wie op welk huisje komt. Vervolgens laat ik het even liggen en komen de ideeën vanzelf onder andere werkzaamheden.

En dit set is hier ook een voorbeeld van. De kinderen en kleinkinderen van het echtpaar zijn in de beschildering verwerkt. Maar ook belangrijke elementen uit hun gezamenlijke geschiedenis. Die elementen zijn verwerkt in de achtergrond. Het skiën is Oostenrijk, golfen, een eigen huisje dicht bij het strand en caravan. En ook een speelhuisje wat gemaakt is voor de kleinkinderen.

IMG_5619 IMG_5617 IMG_5622

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *