Een wiegje in 3D als kraamcadeau

Een elegant wiegje in 3D met naam en geboorte datum als een persoonlijk kraamcadeau!

Een tijdje geleden had ik ook een wiegje gemaakt en nu op aanvraag weer een wiegje. Ik vond het een leuke uitdaging om een ander model te maken.
Met mijn figuurzaag heb ik de buitenste delen van het wiegje en de gordijntjes tegelijk uitgezaagd, zodat ze precies hetzelfde zijn. Daarna de andere delen uitgetekend en gezaagd.
Het resultaat is een wiegje met een meisje daarin wat vrolijk zwaait. Onder het bedje zit een beer. De naam en geboortedatum heb ik met een houtbrander op het naamplaatje geschreven. Uiteindelijk is het een persoonlijk kraamcadeau geworden wat leuk staat op de babykamer!

IMG_5524   IMG_5522

IMG_5526   IMG_5527

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *