Grachtenpandje

Eind vorige week was mijn zus jarig. Voor haar heb ik een grachtenpand gemaakt van hout. Grachtenpandjes zie je nu heel veel en ik vindt ze zo leuk!


Dit is een gachtenpandje wat je overal kunt neerzetten; eventueel voor het raam of op een plank aan de muur of zomaar bij een paar andere spullen. Door de beschildering erop wordt het grachtenpandje uniek en persoonlijk. De zijkanten heb ik zacht roze geschilderd.

Mijn zus en zwager wonen in Zeeland in een dorpje direct achter de zeedijk. Haar man en hun drie jongens vissen graag. In de beschildering zie je het moment van vertrek. Mijn zwager en zus nemen afscheid. De jongens zijn vol ongeduld om te vertrekken. En als het te lang duurt klimt er één in de straatlantaarn en probeerd met zijn visnet een vlinder te vangen, aangemoedigd door zijn broer.

IMG_4547 IMG_4549

 

4 reacties op “Grachtenpandje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *