Vrolijke vogeltjes in een Berkenboom

Het is steeds weer heerlijk om in de winter het gezellig te maken in huis. En ook zeker met de feestdagen voor de deur!

Buiten hangen de vetbolletjes op in de tuin. Daar komen veel vogeltjes op af zoals pimpelmezen, koolmezen, roodborstjes en mussen. Het blijft genieten om naar ze te kijken. Daarom kwam ik op het idee om een stukje van de natuur in huis te halen.
Op een lange en mooie steigerhouten plank heb ik met de houtbrander een berkenboom gebrand. Vervolgens met acrylverf de beschildering aangebracht van de bast van de boom en de vogeltjes. En zie hier het resultaat! Het handige is ook van een steigerhouten plank dat je hem heel makkelijk overal neer kan zetten, want hij neemt nauwelijks ruimte in beslag. En je haalt wel een stukje natuur in huis!

IMG_4472 IMG_4480 IMG_4475 IMG_4476 IMG_4477 IMG_4478

2 reacties op “Vrolijke vogeltjes in een Berkenboom

    • evelien zegt:

      Dank u wel! Voor mij was het ook een mooi project om mijn houtbrander te gebruiken. Dat is weer een heel andere techniek dan schilderen. En uiteindelijk ook leuk om met elkaar te combineren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *