Kleurrijke huisjes als cadeau

Moeder en oma Ria is 75 jaar geworden en deze mooie mijlpaal moet natuurlijk gevierd worden. Voor haar verjaardag heeft zij dit set huisjes cadeau gekregen met daarop de hele familie afgebeeld.

Zij en haar man zijn niet de types die op deze leeftijd achter de geraniums gaan zitten. Ze vormen samen een actief stel dat graag de wereld af reist. En tussendoor verblijven ze vaak in hun huisje in Spanje. Een wijntje laten ze hun neus niet voorbij gaan, want ze zijn echte wijnliefhebbers. Deze actieve levensstijl zie je ook terug bij hun kinderen. Zoals hun oudste zoon die samen met zijn vrouw veel kilometers aflegt op de racefiets. Ook reizen ze graag naar Amerika.
Bij de andere zoon en zijn vrouw zie je de liefde terug voor de wijn en bourgondisch eten. Ook de kleinkinderen hebben allemaal hun eigen interesses en hobby’s.
Het was voor mij erg leuk om al deze karakters proberen weer te geven in mijn figuurtjes. Deze familie vormt samen zo een levendig en kleurrijk geheel.

IMG_4123

IMG_4126 IMG_4127 IMG_4129

2 reacties op “Kleurrijke huisjes als cadeau

  • evelien zegt:

   Hoi Trudy,

   Daar ben ik blij mee!
   Inmiddels heb ik ook een berichtje van je schoonmoeder ontvangen waarin ze aangeeft blij te zijn met de huisjes. Erg leuk om dit ook van haar terug te horen!☺

   Groetjes,
   Evelien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *