Een ballerina drieluikje

Veel kleine meisjes dromen ervan om later een ballerina te zijn. Dat is wel begrijpelijk want dansende ballerina’s hebben iets sprookjesachtigs wat natuurlijk aanspreekt.
Ook deze ballerina danst er vrolijk op los op deze drieluik. De drie schilderijtjes heb ik in opdracht gemaakt voor de verjaardag van een meisje dat later graag een ballerina wil worden. En daarbij is ze dol op poezen. Daarom zit een poesje vol verbazing naar de ballerina te kijken op een van de schilderijtjes.

IMG_3978

IMG_3979 IMG_3982 IMG_3983
De ballerina’s zijn geschilderd op hout. De zijkanten zijn zacht roze en de voor en achterkant heb ik transparant wit geschilderd. De ballerina heeft een tule rokje aan voor het 3D effect. Op het rokje en truitje heb ik ‘gouden’ stipjes aangebracht.

Nu kan dit kleine meisje op haar slaapkamertje kijken naar deze vrolijke ballerina met het lieve poesje. En daarbij heerlijk wegdromen over later wanneer zij ook een vrolijke ballerina zal zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *