Zoete dromen

Dit muisje heeft heerlijk rondgedwaald in het land van de zomerkoninkjes.

Omdat ze zo mooi rood en zoet zijn heeft hij zijn buikje ermee rond gegeten. Maar van een buikje vol lekkers werd hij slaperig. Daarom maakte hij een hangmat en ging erin liggen. De oogjes van het muisje vielen vanzelf dicht en hij droomde zoete aardbeien dromen…

IMG_3867  IMG_3880  IMG_3882  IMG_3876

Dit schilderij op hout heb ik geschilderd voor mijn jongste zoontje van één jaar. Het is nu net af en we gaan het hangen boven zijn bedje. Dit schilderij past goed bij hem. Ons kleine mannetje is vrolijk, kijkt vaak ondeugend en vooral; hij houdt van lekkers!
Hij zal deze zomer vast ook lekker gaan smullen van de aardbeitjes uit onze moestuin.

Zodra dit schilderij boven het bedje van mijn zoontje hangt zal ik foto’s ervan op mijn blog plaatsen om deze met jullie te delen.
Lijkt jou een schilderij op hout ook leuk voor bijvoorbeeld een slaapkamer, woonkamer of keuken? Stuur mij gerust een bericht en eigen ideeën zijn welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *