Voorjaarshuisjes

Het voorjaar lijkt nog ver weg in deze maand januari. Toch krijg ik er al veel zin in, zeker als de zon zo heerlijk schijnt. Mij was gevraagd een set huisjes te maken in het thema van het voorjaar. Dat heb ik met veel plezier gedaan en daarbij wel het ontwerp iets aangepast aan het gezin waarvoor ze zijn. Richting het voorjaar en de zomer krijg je behoefte aan kleur in huis. Ik heb daarom subtiel wat meer kleur aangebracht in de schilderijtjes op de huisjes.

IMG_3296

IMG_3302 IMG_3299 IMG_3305 

Dit zie je terug in de bloesems aan de takken en de voorjaarsbloemen die het meisje plukt in het veld. Op het kleinste huisje zie je hetzelfde meisje met een lammetje wat er natuurlijk helemaal bij hoort op deze voorjaarshuisjes.

Ik krijg hiervan nu al de ‘lentekriebels’….

1 reactie op “Voorjaarshuisjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *