Huisjes beschilderen

Met de beschilderingen van mijn huisjes wil ik een bepaalde sfeer weergeven. Mijn kleine schilderijtjes op de huisjes vertellen allemaal een eigen verhaal waar iedereen zijn of haar eigen invulling kan geven. Met mijn beschilderingen probeer ik altijd vrolijkheid uit te stralen en af en toe een vleugje humor. Hierdoor hoop ik dat mensen met een glimlach naar deze huisjes kijken en er van genieten.

IMG_3132  IMG_3156

Het beschilderen van de huisjes vraagt al mijn concentratie. Een keer uitschieten met het penseel en ik kan weer helemaal opnieuw beginnen. Gelukkig is dat tot nu toe nog niet gebeurd. Ik ben dan ook altijd weer blij en voldaan als het schilderijtje op het huisje staat zoals ik had bedacht.
In de komende dagen zullen jullie weer een bericht van mij kunnen lezen waarin ik jullie vijf huisjes in winterse sferen zal laten zien. Als ik daarmee bezig ben krijg helemaal zin in de sneeuw, ijs en warme chocolademelk!

 

1 reactie op “Huisjes beschilderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *