Ballerina’s voor in de meisjeskamer…

Af en toe maak ik ook kleine schilderijtjes voor de kinderkamer.

Dit zijn schilderijtjes die ik gemaakt heb voor twee kleine nichtjes van mij. Door het toevoegen van verschillende soorten textiel krijgt het schilderijtje een 3D effect.
IMG_3066       IMG_3068

Deze schilderijtjes kan ik maken op aanvraag. Ik heb een schets liggen voor het derde schilderijtje in deze serie dus drie op een rij is ook mogelijk! Binnenkort wil ik ook een ‘jongensvariant’ maken, als mama van twee kleine zoontjes kan ik dat niet laten…

3 reacties op “Ballerina’s voor in de meisjeskamer…

  1. nathalie zegt:

    Ben ook een moeder van drie zonen. De jongste is 4 jaar en is gek op brandweer dingen. Je zou dan misschien voor een 3d effect mischien een dun rubberslangetje kunnen gebruiken en misschien wel van die waxine lampjes op batterijen voor vuur. Het is maar een ideetje hoor. Succes! Ben benieuwd wat je volgende project wordt

    • evelien zegt:

      Bedankt voor jouw leuke tip! Mijn zoontje is nu ook op de leeftijd dat hij de brandweer heel interessant vindt. Wie weet zie je over een tijdje een brandweer voorbij komen op mijn blog!☺

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *